Täby

Markiser, Persienner & Solskydd Täby

Välkommen till Sollentuna Markis Center AB! I närmare 40 år har vi levererat markiser, persienner och andra typer av solskydd till nöjda kunder i Täby. Räknar vi med hela nordvästra Stockholm så har vi levererat flera tusen markiser och persienner till nöjda och återkommande kunder. Vi är självklart specialister på solskydd och erbjuder, förutom persienner och markiser, även rullgardiner och andra insynsskydd. Är du i behov av solskydd och är nyfiken på vårt utbud och vilka vi är? Då är du varmt välkommen till vår utställning på Hammarbacken 6B i Sollentuna.

Varför välja solskydd hos oss

När du väljer Sollentuna Markis Center AB som leverantör av exempelvis markiser eller persienner så får du leverans och montage av kvalitet. Kvalitet som dessutom är måttanpassad och lokalt tillverkad i våra lokaler i Sollentuna. Vi strävar alltid efter att varje kund ska bli nöjd med sin solskyddslösning. Utöver detta så är vi flexibla och anpassar oss efter dina behov. Skulle du känna att du själv vill montera solskydden för att spara en slant så är det fullt möjligt och då lämnar vi över solskydd komplett med skruv och utförlig montageanvisning.

Varmt välkommen att besöka vår fina utställning på hammarbacken 6B i Sollentuna så hjälper vi dig till rätt solskydd för dina behov.