Upplands Väsby / Väsby Centrum

Markiser, Persienner, Solskydd Upplands Väsby & Väsby Centrum

Välkommen till Sollentuna Markis Center AB! I närmare 40 år har vi levererat markiser, persienner och andra typer av solskydd till nöjda kunder i Upplands Väsby / Väsby Centrum. Sett över hela västra och norra Stockholm så har vi levererat flera tusen markiser och persienner till kunder som blivit nöjda. Vi är givetvis specialister på solskydd och erbjuder, förutom markiser och persienner, även rullgardiner och andra insynsskydd. Är du nyfiken på vårt sortiment och vilka vi är? Då är du varmt välkommen till vår utställning på Hammarbacken 6B i Sollentuna.

Varför välja solskydd hos Sollentuna Markis Center AB

När du väljer oss som leverantör av till exempel markiser eller persienner så får du kvalitet. Kvalitet som dessutom är lokalt tillverkad och måttanpassad i våra egna lokaler i Sollentuna. Vårt mål är att varje kund ska bli nöjd med sin solskyddslösning. Vi är dessutom flexibla och anpassar oss efter dina önskemål. Skulle du känna att du själv vill montera solskydden för att spara en slant så är det fullt

möjligt och då lämnar vi över solskydd komplett med skruv och utförlig montageanvisning.

Varmt välkommen att besöka vår fina utställning på hammarbacken 6B i Sollentuna så hjälper vi dig till rätt solskydd för dina behov.