Sollentuna

Markiser, Persienner & Solskydd Sollentuna

Välkommen till Sollentuna Markis Center AB! I närmare 40 år har vi levererat och installerat persienner, markiser och andra sorters solskydd till nöjda kunder i Sollentuna. Räknar vi med hela nordvästra Stockholm så har vi levererat tusentals markiser och persienner till nöjda kunder som rekommenderar oss vidare. Vi är specialister på solskydd och erbjuder, förutom persienner, markiser och rullgardiner, även andra sorters insynsskydd. Är du nyfiken på solskydd och vill veta mer om vårt sortiment och vilka vi är? Då är du varmt välkommen till vår utställning på Hammarbacken 6B i Sollentuna.

Varför välja solskydd hos oss

När du väljer Sollentuna Markis Center AB som leverantör och installatör av exempelvis markiser, persienner och/eller rullgardiner får du leverans och montage av yppersta kvalitet. Dessutom får du produkter som är måttanpassade och tillverkade i vår lokal i Sollentuna. Vi vill alltid och strävar alltid efter att varje kund ska bli nöjd med sin solskyddslösning. Utöver detta är vi flexibla och anpassar oss efter dina önskemål. Skulle du känna att du själv vill montera solskydden för att spara pengar så är det fullt möjligt. Då lämnar vi över solskydd komplett med skruv och utförlig montageanvisning.

Varmt välkommen att besöka vår fina utställning på hammarbacken 6B i Sollentuna så hjälper vi dig till rätt solskydd för dina behov.