Spånga

Markiser, Persienner & Solskydd Spånga

Välkommen till Sollentuna Markis Center AB! I snart 40 år har vi levererat och monterat markiser, persienner och andra typer av solskydd till nöjda kunder i Spånga. Skulle vi ta med hela nordvästra Stockholm i beräkningen så har vi levererat och monterat tusentals markiser och persienner till nöjda kunder. Vi är specialiserade på solskydd och erbjuder, förutom persienner, markiser och rullgardiner, även andra typer av insynsskydd. Är du nyfiken på vilka vi är eller våra produkter och vill veta mer om vårt sortiment? Då är du varmt välkommen till vår utställning på Hammarbacken 6B i Sollentuna. Givetvis går det bra att även ringa eller mejla oss.

Varför välja solskydd hos oss

När du väljer Sollentuna Markis Center AB som leverantör och installatör av solskydd får du leverans och montage av högsta kvalitet. Dessutom får du produkter som är måttanpassade och tillverkade i vår lokal i Sollentuna. Detta medför i sin tur snabba och säkra leveranser. Vårt mål är att varje kund ska bli nöjd med sin solskyddslösning från oss. Dessutom är vi flexibla och anpassar oss efter dina önskemål. Skulle du känna att du själv vill montera solskydden för att spara pengar så är det fullt möjligt. Då lämnar vi över solskydd komplett med skruv och utförlig montageanvisning.

Varmt välkommen att besöka vår fina utställning på hammarbacken 6B i Sollentuna så hjälper vi dig till rätt solskydd för dina behov.