Järfälla

Markiser, Persienner & Solskydd Järfälla

Välkommen till Sollentuna Markis Center AB! I snart 40 år har vi levererat persienner, markiser och andra sorters solskydd till nöjda kunder i Järfälla. Tar vi med hela nordvästra Stockholm i beräkning så har vi levererat tusentals markiser och persienner till nöjda och återkommande kunder. Vi är specialister på solskydd och erbjuder, förutom persienner, markiser och rullgardiner, även andra typer av insynsskydd. Är du i behov av solskydd och vill veta mer om vårt sortiment och vilka vi är? Då är du varmt välkommen till vår utställning på Hammarbacken 6B i Sollentuna.

Varför välja solskydd hos oss

När du väljer Sollentuna Markis Center AB som leverantör och installatör av exempelvis markiser, persienner eller rullgardiner så får du leverans och montage av kvalitet. Kvalitet som dessutom är måttanpassad och tillverkad i vår lokal i Sollentuna. Vårt mål är alltid efter att varje kund ska bli nöjd med sin solskyddslösning. Dessutom är vi flexibla och anpassar oss efter dina önskemål. Skulle du känna att du själv vill montera solskydden för att spara pengar så är det fullt möjligt. Då lämnar vi över solskydd komplett med skruv och utförlig montageanvisning.

Varmt välkommen att besöka vår fina utställning på hammarbacken 6B i Sollentuna så hjälper vi dig till rätt solskydd för dina behov.